137079518 492291758400004 8953415956231604867 n

Forspaddling

Prova på Forskajak- skidåkarens sommar substitut. Man sitter 1 och 1 i kajaken, alla paddlar själv. Faktiskt en av världens farligaste sporter men vi kommer att lova er en kul och säker paddling för hela familjen eller kompisgänget. Vi paddlar på en jordnära nivå och bekantar oss med strömmande vatten. Alla kurser eller prova på paddlingar börjar i släta vatten för att sedan trappas upp. När vi känner oss varma i kläderna så prövar vi på strömmen. Dagen avslutas med forssimning och hop från klippor/kanter ner i Ljusnans kristallklara vatten. En dag med mycket bad utlovas! Vi paddlar i Ljusnedalssjön/ Ljusnan.

Ni behöver; badkläder, handduk, tajta skor/sandaler som sitter fast, ull eller syntetunderställströja samt ett gott humör! Välkomna, det blir superkul för alla från ca 8 år och uppåt.

Gummislang

Gummislang i fors

Lekfullt, spännande och action. En gummislang, våtdräkt(!), hjälm, flytväst och en åra är allt som behövs för att göra alla till barn på nytt.

Tyvärr är aktiviteten mycket säsongsstyrd. Det är sällan den fungerar mitt i sommaren på grund av den låga vattennivån. Ring eller maila vid förfrågan.

Pris

Halvdag inkl. guidning, gummislang, paddel, våtdräkt, flytväst och hjälm: 795:-/person.